Familie la joacaSe spune ca viata este un joc si ca toate alegerile pe care le facem si toate lectiile pe care le invatam zilnic trebuie primite cu zambetul pe buze. Acesta este unul dintre motivele pentru care noi, cei din echipa Toys Plaza, sustinem folosirea de jocuri educative in cresterea copiilor, dar si in dezvoltarea de abilitati de socializare sau de comunicare.

Pe langa efectele benefice pe care aceste tipuri de jucarii le au asupra copiilor, ele mai sunt recomandate si dintr-un alt motiv, la fel de important. Jocuri educative au rolul de a intari relatia dintre parinti si copii, de a facilita comunicarea intre acestia si de a creste gradul de empatie.

Atunci cand te joci impreuna cu copilul tau, conexiunea dintre voi se va consolida, il vei ajuta sa-si creasca increderea in fortele proprii, dar si increderea in tine. Jocuri creative va pun amandurora imaginatia la treaba iar rezultatul jocului este mult mai de impact decat daca ar fi fost jucat de unul singur.

Jocurile va vor descoperi lumi minunate iar copilul va ramane cu amintirea frumoasa a momentului in care te-ai dedicat lui in totalitate.

Poti alege, de exemplu, un joc de constructie care sa puna accentul pe puterea de concentrare, pe dezvoltarea rabdarii, dar si a creativitatii copilului. Iti recomandam jocurile Eitech sau Lego pentru rezultatele finale spectaculoase si pentru satisfactia pe care v-o dau atunci cand reusiti sa le terminati.

De asemenea, si jocurile tip puzzle sunt o modalitate creativa de a va petrece timpul impreuna cu copilul. Pentru cei care isi doresc o provocare mai mare, recomandam alegerea unui puzzle 3D.

Te invitam sa intri in magazinul nostru online de jucarii si sa alegi de acolo jocurile care se potrivesc cel mai bine familiei voastre. Poti alege jocuri pentru fete sau jocuri pentru baieti, precum si jocuri adaptate fiecarei varste.

Si, dupa ce ai ales jocul potrivit, iti dorim sa te bucuri din plin de timpul de calitate petrecut alaturi de copilul tau!

 

Tags: , , , , , , , , ,