trenulet Bigjigs

Care dintre noi nu a avut o jucarie din lemn cand era copil?
Jucariile traditionale din lemn au fascinat copiii din intreaga lume timp de generatii. Ecologice, durabile si usor de manuit, ele continua sa fie la fel de populare ca si acum un secol. Iar copiii le adora. Cu ajutorul lor, ei au la indemana nenumarate combinatii pentru a pune in practica idei creative. Ei pot sa isi creeze propriile lumi si povesti, imaginare sau reale, sau sa isi dezvolte noi aptitudini si competente: imaginatie, indemanare, concentrare… Printre cele mai raspandite si iubite jucarii de lemn se afla circuitele de trenulete si masini.

Bigjigs Toys este lider pe piata jucariilor de lemn. Societatea familiala, cu sediul in Marea Britanie, propune un larg evantai de jucarii de lemn de inalta calitate, netoxice si cu un finisaj impecabil pentru a asegura securitatea copiilor in timpul jocului. Misiunea Bigjigs este sa ofere copiilor jucarii educative si evolutive, ce cresc impreuna cu ei, pentru ca ele sa fie inca indragite peste ani si ani.

masa trenulet jucarie Bigjigs

Starurile jucariilor Bigjig pentru copiii mai mari de 3 ani sunt circuitele din lemn si accesoriile acestora: trenulete, masini, tuneluri, animale, poduri, statie salvamont, printre multe altele. Astfel, fiecare copil poate sa isi creeze un circuit complet personalizat, adaptat varstei.

Circuitul cel mai simplu poate fi compus din cateva accesorii, precum primul circuit auto destinat copiilor de 3 ani, el putand fi completat pe masura ce copilul creste pentru a deveni un circuit din ce in ce mai complex si sofisticat.

Accesoriile circuitelor din lemn sunt extrem de versatile si lasa loc la diferite combinatii in nenumarate feluri: circuitul trenuletelor poate fi usor inclus in circuitul pompierilor, care la randul lui poate fi completat cu un santier sau chiar cu trenuletul care duce spre aeroport sau spre gara centrala. Si cine a spus ca un putem calatori in timp si sa ne intoarcem la era cavalerilor medievali si a zanelor magice sau sa ne amuzam cu niste gainuse pierdute ?

Pentru toti copiii care isi doresc sa pastreze pentru mai mult timp circuitele pe care le-au creat, Bigjigs are solutia. O masa solida din lemn , frumos finisata in culori vii care usureaza accesul copiilor la diferitele elemente incluse in circuit. Masa este conceputa pentru a stimula interactiunea intre copii: ea ii invita pe acestia sa impartaseasca momentele lor de joaca cu alte persoane, fie ca sunt copii sau membrii adulti ai familiei.

Masa nu a fost gandita numai pentru a fi un suport de joaca al circuitelor Bigjigs. Ea este ingenios creata pentru a-i da numeroase intrebuintari: copiii se pot juca cu orice alta jucarie, sau pot alege sa faca modelaj, pictura, desen…

Fiind convinsi ca jucariile din lemn sunt o investitie pretioasa in educatia copiilor, noi, la ToysPlaza, va oferim o gama vasta de jucarii din lemn. Ele sunt atemporale, durabile in timp, incurajeaza imaginatia si interactiunea intre copii si jucarii si sunt o sursa infinita de invatare.

Va invitam sa intrati in lumea magica Bigjigs si a jucariilor din lemn!