accesorii fetiteIn prezent, lumea jucariilor o imita tot mai fidel pe cea reala, transformand in jocuri si jucarii multe dintre produsele sau serviciile de care se bucura adultii, inclusiv cele hi-tech, creand astfel o lume paralela ideala, plina de culoare si bucurie. Nu de putine ori inclusiv adultii se lasa purtati de inocenta si ingeniozitatea jucariilor contemporane atunci cand isi petrec timpul liber alaturi de copiii lor.

Accesorii fetite – ingenioase, captivante, moderne

Accesoriile pentru fetite sunt cu atat mai atragatoare pentru fete, cu cat le hranesc imaginatia, oferindu-le posibilitatea sa se joace cu:

– articole fashion (schite fashion design animale de companie, mini agende fashion, protofoliu schite nunta de vis sau trupa rock)

– sa coloreze si sa asambleze seturi de bijuterii (posetuta si set jucarii Rapunzel)

– sa-si ingrijeasca unghiile sau parul (manichiura 3D, spa pentru unghii, set frumusete in gentute Minnie)

– sa se initieze in tainele „bucatariei”, cu seturile din lemn sau plastic, bogate in accesorii (set blender, set mixer din lemn, bucatarie Minnie Mouse sau bucatarie pro Cook).

Copiii invata prin imitatie, astfel ca, imitandu-si mamele la nivel ludic, fetitele invata alfabetul viitoarei lor feminitati.

jucarie bucatarie copii

Accesorii fetite – bucuria descoperirii

Copiii se simt, inevitabil, atrasi de complexitatea jucariilor cu un design actual, cu numeroase functii si optiuni ce pot fi folosite in timpul jocului, menite sa le dezvolte gandirea logica si indemanarea.

Finisajele atente si materialele sigure le confera acestora o experienta captivanta. Atentia le va fi astfel retinuta mai mult asupra unui singur subiect, ceea ce ii va ajuta sa-si exerseze capacitatea de concentrare pentru perioade de timp din ce in ce mai mari.

Nimic nu se compara cu bucuria celor mici atunci cand descopera singuri regulile unui joc sau modul in care trebuie sa foloseasca piesele diferitelor seturi de accesorii, așa cum sunt si cele din categoria accesorii fetite.