Jocurile si gandirea creativa reprezinta alte componente elementare in dezvoltarea copiilor. La Toysplaza.ro veti gasi jucarii creative ce au o baza educationala dezvoltata in colaborare cu specialisti in domeniu. Acestea sunt realizate astfel incat sa indeplineasca cerintele specifice fiecarei varste.

Copiii sunt stimulati sa dea frau liber imaginatiei intr-un mod placut, relaxant si educational utilizand aceste jucarii.

Seturi pentru pictat

Produsele care au la baza vopseaua si gipsul sunt dezvoltate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si siguranta a copiilor. Set fluturasi cu sclipici ofera copiilor cu varsta de peste 4 ani posibilitatea sa picteze fluturasi din gips in 6 culori distincte. Micile artiste pot sa-si dezvolte creativitatea pictand diverse forme folosind sabloane astfel incat sa obtina un desen perfect.

Set acuarele

Accesorii pentru colorat

Cele mai creative idei se nasc atunci cand cei mici coloreaza. De aceea accesoriile dezvoltate de SES sunt destinate pentru cele mai diverse suporturi: pe hartie, pe material textil, pe sticla si chiar pe pielea micutilor.

Aceasta gama este completata de alte produse care definitiveaza procesul creativ al copiilor: lipici, foarfece, perii, adeziv si dispozitive de curatat.

Set culori geam

Seturi de margele multicolore

Cu ajutorul acestui fantastic set margele Iron On Beads Dinozauri, copii pot sa-si dezvolte creativitatea intr-un mod extrem de relaxant. Combinand margelele de diferite culori ei pot obtine diverse imagini, fie utilizand sabloane fie dezvoltand creatii proprii.

Set margele creative

Jucarii creative pentru fete

Creativitatea fetelor este pusa in valoare cu ajutorul seturilor de pietricele colorate. Cu aceste seturi, fetele pot sa-si personalizeze telefoanele sau chiar aparatele electronice.

Daca vor sa iasa la o plimbare, fetele pot sa-si creeze o gentuta personalizata cu ajutorul markerelor speciale pentru material textil

Gentuta personalizabila

Jucarii creative pentru baieti

Inca de mici, baietii doresc sa mestereasca. Ei isi pot dezvolta creativitatea prin construirea de masini, avioane sai elicoptere pe care apoi sa le coloreze.

Jucarii creative pentru baietiParintii au un rol fundamental in dezvoltarea creativitatii micutilor, iar prin urmarirea indeaproape a deprinderilor acestora si stimulare pot crea premisele dezvoltarii armonioase din acest punct de vedere a copiilor lor.

 

Tags: