Cand vine timpul alegerii unui joc pentru copilul tau, este necesar sa tii cont de mai multe aspecte. In primul rand, foarte importanta este personalitatea copilului, dar si tipul de abilitate ce trebuie dezvoltata sau tipul de informatie ce trebuie asimilata. Privind din acest punct de vedere, exista diferente intre fete si baieti, acesta fiind si motivul pentru care cele in magazinul nostru vei gasi doua tipuri de jocuri: jocuri pentru fete si jocuri pentru baieti.

joc magie

Jocuri cu magie

Copiii sunt fascinati de trucurile de magie iar baietii, in mod special, viseaza sa devina magicieni atunci cand vor creste mari. Pentru acesti copii veti gasi la Toys Plaza cateva seturi cu 50 sau chiar 130 de trucuri de baza de magie.
Acest tip de jocuri pentru baieti este gandit special pentru a le dezvolta copiilor creativitatea, imaginatia, dar si indemanarea si puterea de concentrare.

jucarii experimente

Jocuri cu experimente

Experimente pentru petrecere, experimente cu iluzii optice, experimente pentru calatorie si multe alte tipuri de jocuri cu experimente speciale pentru baieti le dezvolta spiritul de aventura si curiozitatea, indemnandu-i sa isi doreasca sa acumuleze cat mai multe informatii si sa descopere cat mai mult lumea inconjuratoare.

jocuri construit baieti

Jocuri de construit

De regula, baietii sunt cei carora le place sa construiasca din diverse materiale mici bucati din lumea lor, folosindu-si toata creativitatea si indemanarea. La Toys Plaza, incurajam copiii sa-si exerseze aceste abilitati; de aceea, in magazinul nostru vei gasi o gama larga si variata de jocuri de construit pentru baieti.

joc copii detectiv

Jocuri de explorare

Pentru baieteii carora le plac povestile cu detectivi, avem cateva jocuri de explorare pentru dezvoltarea perspicacitatii, dar si a spiritului de observatie si creativitatii.  De exemplu, setul Detektiv – Lampa UV – Kosmos il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte curiozitatea si sa descopere indiciile si mesajele invizibile cu ajutorul lampii cu raze ultra-violete.
In magazinul nostru vei gasi mult mai multe tipuri de jocuri si jucarii pentru baieti, in functie de interesele sale, de felul sau de a fi, dar si de abilitatile pe care trebuie sa si le dezvolte. Te invitam in magazinul nostru sa le alegi pe cele potrivite!