Joc educativ si distractiv: invata-ti copilul sa aiba grija de un bob de fasole

Copiii au o capacitate incredibila de a face corelatii si de a intelege metaforele. Suntem siguri ca ti s-a intamplat de multe ori sa-ti surprinzi copilul tragand o concluzie despre cum functioneaza lumea plecand de la o poveste pe care i-ai citit-o sau de la o situatie pe care i-ai povestit-o, concluzie la care nu te asteptai si la care tu nu te-ai fi gandit niciodata.

Astazi iti prezentam un joc ce il poate ajuta pe copilul tau sa faca si mai multe corelatii si, in acelasi timp, sa intelega unele notiuni de Botanica, dar si sa-si dezvolte spiritul de compasiune si de responsabilitate.

Setul Grow a Maze ii ofera copilului instrumentele necesare pentru a planta un bob de fasole si pentru a-l urmari crescand. Vine cu instructiuni despre felul in care trebuie realizata plantarea, dar si despre ingrijirea bobului de fasole iar elementul spectaculos este dat de suportul in forma de labirint care ghideaza planta, atunci cand incepe sa se inalte.
Suportul este construit in asa fel incat radacinile plantei sunt la vedere, pentru a-l ajuta pe copil sa inteleaga felul in care planta se hraneste si creste. Jocul este dotat cu lupa, ceea ce faciliteaza observarea procesului de crestere si dezvoltare a bobului de fasole.
Dincolo de cunostintele de baza de Botanica pe care copilul le va dobandi, un parinte creativ poate construi tot felul de metafore despre alegerile pe care le vom face in viata (plecand de la posibilele directii de crestere oferite de labirint), despre grija pentru cei care depind de noi sau despre compasiunea pentru lumea inconjuratoare.
Te invitam in magazinul Toys Plaza pentru a alege acest joc stiintific si pentru a-i insufla copilului tau curiozitatea si iubirea fata de lumea in care traieste.   Setul Grow a Maze este recomandat copiilor peste 8 ani.