O practica intalnita in cele mai avansate sisteme de invatamant la nivel mondial este aceea de a folosi metodele practice. S-a descoperit faptul ca aceste metode de invatare au avantajul de a fi mult mai usor de asimilat de catre copii si in plus dezvolta imaginatia si creativitatea acestora. Prin metodele practice de invatare, copii nu au sentimentul ca sunt fortati sa invete astfel incat rezultatele sunt uimitoare.

Urmand acelasi trend, la Toysplaza.ro veti gasi o sectiune speciala pentru jucarii educative care vor ajuta parintii in procesul de educare a copiilor. Selectia de jucarii copii cu rol educativ acopera un interval larg de varste, de la copii cu varste de 1 an si pana la jucarii cu rol educativ in cadrul scolii primare.

Jucarii educative pentru baieti de peste un an

Ecoiffier este unul dintre cei mai apreciati producatori de jucarii baieti cu rol in educatia acestora. Furnizorul propune invatarea literelor si a numerelor prin intermediul a doua jocuri special create pentru cei mici.

1eeco_3244Orchard Toys propune un joc special prin care copii cu varsta de peste 3 ani invata sa numere si in plus sa asocieze numerele cu imaginile speciale ale jocului. Acest joc are un rol suplimentar in dezvoltarea abilitatilor motrice fine ale copiilor.

1HHOE02638

Jocuri de memorie pentru fete

Cu ajutorul acestor jocuri speciale, copii vor invata sa-si dezvolte memoria. Astfel ei sunt pusi in situatia in care trebuie sa-si aminteasca imaginile vazute anterior si sa completeze setul cu imaginile corespunzatoare.

1HHOE02357

Furnizorul Educa ne propune un puzzle prin care copii pot sa creeze mimica fetelor celor din jur: bucuroasa, ingrijorata, intrebatoare.

1eedu_15864Jocuri utilizate la scoala

Tainele naturii pot fi intelese mai bine de catre copiii care merg la scoala cu ajutorul jocurilor special create pentru ei. Astfel ierbarul Janod le va fi util pentru a presa diverse frunze.

1hhoe00963Gama de jucarii educative pe care o gasiti la noi acopera cele mai diverse domenii de dezvoltare a copiilor si in plus sunt realizate de catre furnizori din Europa cu o lunga traditie in domeniu.

 

Tags: