jocuri stiintifice
Atunci cand auzi sintagme precum “forta magnetica”, “energie solara” sau “oglinda parabolica” este posibil ca mintea sa iti zboare la orele acelea plictisitoare de Fizica, atunci cand incercai sa intelegi informatiile oferite de profesor si te gandeai cu emotie la o eventuala lucrare de control.

Totusi, aceste sintagme fac parte din ceea ce ne inconjoara si stau la baza unor fenomene fizice interesante pe care copilul tau trebuie sa le inteleaga pentru a sti cum functioneaza lumea.
Stiinta poate fi distractiva, atunci cand te poti folosi de instrumente adecvate varstei pentru a o intelege. De aceea, astazi vrem sa-ti facem cunostinta cu cateva jocuri stiintifice foarte utile si placute ce iti vor fi de un real ajutor pentru a-i oferi copilului tau explicatii despre lumea in care traieste.

Jocuri electronica copii

Experimente pentru acasa: Construieste un dispozitiv de alarma

Daca ai un baietel, suntem convinsi ca va fi incantat de acest joc stiintific. Puteti construi impreuna un dispozitiv de alarma dotat cu lumina de avertizare si sirena si, in acelasi timp, invatati lucruri noi si interesante despre ceea ce construiti. Jocul vine cu instructiuni complete despre cum se realizeaza acest dispozitiv si il va ajuta pe copil sa descopere singur modalitatea in care aceasta alarma se declanseaza.
Este un joc stiintific recomandat copiilor peste 8 ani. Detalii despre jocul Experimente pentru acasa – Set alarma – Kosmos

Joc copii magneti

Primele experimente: cum se face o pompa de apa ?

Lumea ce ne inconjoara este fascinanta iar copilul tau merita sa o cunoasca si sa stie cum functioneaza. Chiar daca este mai micut, exista o serie de jocuri stiintifice ce ii vor oferi explicatii pe intelesul sau.
Pentru a-i face cunostinta cu unul dintre rolurile apei, iti recomandam acest joc. Este un joc simplu si distractiv ce il va invata pe copilul tau cum sa construiasca o pompa de apa si, in acelasi timp, ii va dezvalui si un alt rol al apei: acela de lipici. Este un joc stiintific recomandat copiilor peste 5 ani. Detalii despre jocul Primele experimente – Apa – Kosmos

Jucarie energie solara Jucarie energie solara

 

Experimente pentru acasa: gateste cu ajutorul energiei solare

Daca vrei sa-i prezinti copilului tau tainele lumii culinare si, in acelasi timp, sa-l inveti cateva notiuni de baza din Fizica, avem pentru tine un joc stiintific perfect. Aragazul solar Kosmos ii arata copilului tau cum poate gati cu ajutorul energiei solare, cum poate focaliza razele soarelui intr-un anumit punct si cum functioneaza o oglinda parabolica.
Este un joc stiintific recomandat copiilor peste 8 ani. Detalii despre jocul Experimente pentru acasa – Aragaz solar – Kosmos

Jucarie copii magneti Jucarie copii magneti

 

Afla impreuna cum functioneaza magnetii

Prin intermediul acestui joc, copilul tau se va familiariza mai bine cu modalitatea de functionare a unui magnet: ce il face sa atraga sau sa respinga anumite metale si ce secrete se afla in spatele fortelor magnetice. Jocul este recomandat copiilor peste 8 ani. Detalii despre jocul Stiinta este distractiva! – Magneti

Asadar, daca vrei sa fii tu cel care ii prezinti copilului tau lumea in care traieste, te asteptam in magazinul nostru online Toys Plaza pentru a descoperi intreaga gama de jocuri educative stiintifice pentru copii de toate varstele.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,